Najboljim osnovcima besplatne karte za “Akvanu”

Gradonačelnik Banje Luke Igor Radojičić, uručio je danas sezonske ulaznice za vodeni parka “Akvana” najboljim učenicima banjalučkih osnovnih škola. Već po tradiciji, Grad Banja Luka je, u saradnji sa vodenim parkom “Akvana”, nagradio najbolje učenike koji će, zahvaljujući svom trudu i uspjehu u školi, ovog ljeta besplatno uživati u zabavi u vodenom parku.

“Nastavljamo našu praksu da na kraju školske godine nagradimo najbolje osnovce sezonskim kartama za bazen. To je mali znak pažnje onima koji su ostvarili najbolji uspjeh u protekloj školskoj godini”, rekao je Radojičić.

 
On je čestitao najboljim učenicima na uspjehu i podsjetio da Grad svake godine najboljim učenicima i stuedntima dodjeljuje i stipendije, i da Grad za tu namjenu izdavaja oko 1,5 miliona maraka.

“Ovo je takođe, jedan od lijepih načina brige na naše učenike i studente iz različitih kategorija stanovništva”, zaključio je Radojičić i dodao da se ova akcija realizuje uz pomoć društveno odgvornih kompanija Elta kabela, Mlijekoprodukta i Marba.