Prva velika šansa – prva online plaćena studentska praksa u UniCredit Bank

UniCredit Bank a.d. Banjaluka već četvrtu godinu zaredom pruža priliku studentima završnih godina ekonomskog, matematičkog i informatičkog usmjerenja da steknu prva radna iskustva kroz planirani program prakse u okviru međunarodne finansijske grupe kakav je UniCredit.

“Prva velika šansa”, pored praktičnog rada u timovima, donosi i posebno iskustvo praktičnog učenja u međunarodnoj finansijskoj kompaniji koja prepoznaje potencijal i promoviše rad u inspirativnom i izazovnom okruženju, gdje se lična posvećenost i kvalitet prepoznaju i nagrađuju. 

Ove godine studentska praksa “Prva velika šansa” zbog specifičnih okolnosti u zemlji i okruženju, izazvanih uticajem COVID-19 i sve veće primjene digitalnih kanala, biće organizovana online, dakle u virtuelnom okruženju uz pomoć mentorske podrške i praktičnog rada na određenim radnim zadacima. Praksa će se odvijati tokom tri mjeseca i u okviru skraćenog radnog vremena (četiri časa dnevno). Ovo će biti prilika za studente da se upoznaju sa bankarskim poslovanjem, steknu nova praktična i korisna znanja i razviju nove vještine, radeći zajedno sa drugim kolegama na dodijeljenim zadacima. Pored rada na određenim zadacima, studenti će imati svakodnevne aktivnosti koje će imati edukativni i interaktivni karakter, što će im pomoći da savladaju zadatke i razumiju organizacionu klimu u Banci.

UniCredit Bank a.d. Banjaluka poziva sve zainteresovane studente da se prijave i iskoriste prednosti svoje “Prve i velike šanse” podnošenjem prijave koja će sadržati CV i motivaciono pismo na mail: [email protected] pod nazivom “Prva velika šansa”.

Poziv za podnošenje prijava studenata ostaje otvoren do 25. oktobra 2020.