Ujedinjena Srpska: Podrška Radojičiću je neupitna! (VIDEO)

Subota, 17.10.2020., 16:02Subota, 17.10.2020., 17:12

Podrška zajedničkom kandidatu za gradonačelnika Banjaluke, Igoru Radojičiću je neupitna. Saradnja je bila odlična i u protekle četiri godine, i sigurno je da će tako i ostati, kaže potpredsjednica Ujedinjene Srpske, Natalija Trivić.

– Ono što nas veže jesu usaglašeni porgramski stavovi. Mi ne želimo da Banjaluka stane. Želimo da nastavi da se razvija, da napravimo ugodnu sredinu za život mladih, da imamo bolje programe za one najstarije, da ukratko imamo sve ono što treba da ima jedna zapadna srpska prestonica – dodaje Trivićeva.

I programski ciljevi ove dvije stranke su slični. Stoga stiže podrška zajedničkom kandidatu za gradonačelnika Igoru Radojičiću, ponavlja Marinko Dragišić šef gradskog izbornog štaba Banjaluka.

– Mi ćemo u toku kampanje pružiti maksimalnu podršku Igoru Radojičiću, čovjeku koji je zasigurno najviše uradio za ovaj grad u samo jednom mandatu – rekao je Dragišić.

Radojičić je takođe izrazio zadovoljstvo za zajedničku saradnju.

– Raduje činjenica što je Ujednjina Srpska ostala u izbornom ciklusu. Oni su to svojim radom zaslužili, a saradnja tokom proteklog mandata je bila na najvišem nivou – kaže aktuelni gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić.

Ujedinjena Srpska na predstojećim izborima, a na osnovu svog dosadašnjeg rada očekuje u novom sazivu gradskog parlamenta četiri odbornička mjesta, rekla je zajključivši obraćanje novinarima, potpredsjednica stranke Natalija Trivić.

ELTA TV

Besplatnu Android aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.